Home Landelijke radio Little Steven nieuwe dj op Kink FM

Little Steven nieuwe dj op Kink FM

Steven van Zandt, alias Little Steven, is de nieuwe dj van Kink FM.
Hij is ook gitarist in de E-Street Band van Bruce Springsteen en speelt gangster Silvio in de hitserie The Sopranos. Aanstaande vrijdag start het programma ‘Little Steven’s Underground Garage’.

In dit nieuwe wekelijkse vrijdagavondprogramma laat de rocker de verwende radioluisteraar kennismaken met een stomende selectie garagerock vanaf de jaren ’50 tot nu. Dat doet hij al een tijdje op niet minder dan tweehonderd radiostations in de Verenigde Staten én in Italië, Noorwegen, Denemarken en Zweden.

Little Steven maakte vanaf de vroege jaren ’70 furore als gitarist van Bruce Springsteens E-Street Band en Southside Johnny and the Asbury Jukes. Een decennium later scoorde hij hit na hit met zijn eigen band The Disciples of Soul. Sinds 1999 kennen liefhebbers van de HBO-dramaserie The Sopranos hem als Silvio Dante, vertrouweling van maffiabaas Tony Soprano. Daarnaast is Little Steven een man met een missie: het uitdragen van de ware rock’n’roll spirit.

“Ik zat eigenlijk al drie jaar te wachten op een telefoontje van KINK FM”, grapt Van Zandt, “en toen dat maar niet kwam heb ik ze zelf gebeld. Ze besteden veel aandacht aan specifieke muziekgenres, alleen die goeie ouwe garagerock ontbrak nog. Nu niet meer, dus.”

Vorig artikel3FM Serious Request: Dj’s opgesloten in Glazen Huis door Prins
Volgend artikel3FM Serious Request: Recordbedrag binnen 11 uur