LINDA. lanceert morgen, 18 juli, haar eerste eigen LINDA.podcasts. Er wordt afgetrapt met twee producties. De podcasts zijn te beluisteren via JUKE, de online streamingsdienst van Talpa Network, evenals op Linda.nl, via Spotify en in de Podcast-app.

In de eerste zesdelige podcast onderzoekt Carolien Borgers haar relatie tot lichaamshaar. Ze besloot acht maanden geleden haar scheermesjes weg te gooien en haar pincet in haar toilettas te laten. ‘Haar persoonlijke ervaringen leiden tot hilarische en soms schokkende gesprekken die ze voert met vrouwen én mannen over haar haar en over hun haar’, aldus Linda. De tweede podcast staat in het teken van Amber, een highclass escort-dame die ook een eigen rubriek heeft in het LINDA-magazine.

De samenwerking tussen LINDA. en Juke is een logische keuze: beide media zijn eigendom van Talpa Network. JUKE werd in 2017 opgericht en moest in Nederland de grote concurrent van Spotify worden. De concurrentie bleek echter te hevig, waarna in maart besloten werd om te stoppen met de betaalde abonnementen. Ook werd afscheid genomen van Media Markt als samenwerkingspartner.

Foto: RadioFreak