Sky Radio is vandaag gestart met een nieuwe editie van ‘Leef 1 Jaar Gratis’. Volgens de non-stop muziekzender is de actie door de huidige inflatie relavanter dan ooit. Eén van haar luisteraars wint een jaar lang gratis leven cadeau. Dit betekent dat Sky Radio 365 dagen lang de kosten op zich neemt voor onder meer woonlasten, energiekosten, tanken en vakantie.

Luisteraars kunnen iedere werkdag tot en met 27 januari deelnemen aan de actie. Meedoen kan door het codewoord, te horen op Sky Radio, door te geven in de app of website van de zender. Wekelijks worden de finalisten bekendgemaakt. Uit de in totaal 20 finalisten wordt op 30 januari de winnaar middels een trekking gekozen. De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 30 januari 2023. Alle finalisten krijgen een boodschappen cheque van 100 euro. 

“Het is geen geheim dat het leven duurder en duurder wordt”, Uunco Cerfontaine, programmadirecteur van Sky Radio. “Een boodschap of een volle tank is voor sommige mensen misschien ineens niet meer zo vanzelfsprekend als dat het was. Wij willen het leven van onze luisteraar leuker én makkelijker maken, door ze de kans te geven een heel jaar lang op onze kosten te leven. Met de extra dagwinnaars hopen we daarbij voor nog meer mensen hun financiële zorgen iets te verlichten.”