Home Landelijke radio Laurens Drillich opvolger van Gerard Timmer bij BNN

Laurens Drillich opvolger van Gerard Timmer bij BNN

Laurens Drillich is vanaf 1 februari de nieuwe voorzitter van BNN. Hij neemt de taken over van Gerard Timmer dit op gestapt is.

In januari werd Drillich voorgedragen aan de Ledenraad als voorzitter van de vereniging BNN, de ledenraad stemde unaniem met dit voorstel in. “Alhoewel het eigenlijk niet leuk is om het stokje over te nemen van de Omroepman van het Jaar 2004,want dat ga je nooit meer evenaren, laat staan overtreffen, ben ik heel blij met deze nieuwe uitdaging. En blij met BNN, dat zich ook in de jaren dat ik weg ben geweest steeds verder ontwikkeld heeft en beter geworden is. BNN is een mooi, sterk merk en bovendien een prachtig bedrijf, met getalenteerde en enthousiaste medewerkers en presentatoren. Wie zou daar niet (mee) willen werken?’

Per 1 februari is Laurens naast voorzitter van de vereniging ook voorzitter van de directie. De voltallige directie bestaat naast Laurens uit mediadirecteur Maarten van Dijk en zakelijk directeur Lucas Goes.

Laurens Drillich was nauw betrokken bij de oprichting van BNN, na eerst werkzaam te zijn geweest bij Veronica en de Holland Media Groep. Als directeur Televisie van BNN verliet hij de jonge omroep in januari 2002 om Endemol Mexico op te richten, een tv-productiebedrijf van de Mexicaanse televisiemaatschappij Televisa en Endemol International. Laurens was tot de overstap naar BNN begin dit jaar directeur van Endemol Mexico.