Gerard Ekdom is deze week voor het laatst te horen op Radio 10. Vrijdag maakt hij zijn laatste ochtendshow tussen 06:00 en 10:00 uur. Gerard stapt over naar Radio Veronica, maar het duurt nog even voordat hij daar te horen is. “Eerst bijkomen, uitslapen, genieten van de zomer, nieuwe ochtendshow gaan bedenken, brainstormen en dán: op naar Radio Veronica”, schrijft Gerard op Instagram.

Wanneer Gerard met zijn ochtendprogramma op Radio Veronica start is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk is dat na de zomer. Volgens luisteraars zou Rob Stenders onlangs hebben gezegd dat Gerard er op maandag 2 september met zijn ochtendshow start. Een woordvoerder van Veronica heeft dat nog niet bevestigd.

Wouter en Frank

Gerard was sinds 2018 te horen in de ochtenduren op Radio 10. Die zender zei eerder dat Gerard nog tot eind juli de ochtendshow presenteert, maar dat blijkt dus niet het geval.

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof starten volgende week (3 juni) al wel met hun middagprogramma op Radio Veronica. Ze kwamen begin dit jaar over van NPO Radio 2.

Foto: Radio 10 | Jesaja Hizkia