Home Landelijke radio Kristel van Eijk stopt bij Q-music

Kristel van Eijk stopt bij Q-music

Kristel van Eijk maakt vanavond haar laatste programma op Q-music. Via Facebook laat ze weten: "Mijn ambities liggen buiten Q-music. Daarom heb ik besloten mijn eigen weg te gaan."

In april zette Van Eijk nog haar handtekening nog onder een vast contract bij de zender. Ze verhuisde vorig jaar van de ochtendshow naar de avond.

Van Eijk begint haar carrière op de radio in 2005 bij Slam!FM als sidekick van Jente Kater. Daarvoor presenteerde ze het programma V-HQ bij Veronica TV. In 2006 kreeg ze in het weekend een eigen programma op Slam!FM. In dat zelfde jaar krijgt ze een avondprogramma op de zender.

Na drie jaar maakt ze de overstap naar 3FM waar ze een nachtprogramma krijgt. Ook gaat ze het programma Uruzgan.FM maken. Langzaam breidt ze haar nachtzendtijd uit op 3FM maar stapt in 2010 over naar Q-music.

Bij Q begint ze in de avond maar na een half jaar gaat ze de ochtendshow maken met Jeroen Kijk in de Vegte en Jasper de Vries. In 2012 gaat Q-music veranderen en verhuist ze weer naar de avond.

Eerder vertrokken Jasper de Vries en Gijs Staverman bij de zender. Ze gaan allebei naar Radio 2. Vanaf 1 januari volgt Staverman Frits Spits op bij Radio 2.

Vorig artikelRadio 6 opent stembus Radio 6 Soul & Jazz Awards
Volgend artikel3FM in het teken van de 90s