Home Landelijke radio Kort radionieuws van woensdag 12 februari

Kort radionieuws van woensdag 12 februari

Yorin FM in het teken van ‘Idols’

In de aanloop naar de finale van het televisieprogramma ‘Idols’ staat Yorin FM van 3 t/m 8 maart in het teken van het programma. De afvallers en finalisten komen aan het woord, en het station geeft de laatste kaarten weg. Op de finaledag zelf komt de uitzending van af 12 uur live vanuit de televisie studio.

Valentijnsdag op 3FM

In ieder programma op 3FM word aandacht besteed aan Valentijnsdag. Ruuddewuld.nl maakt een programma vanuit Venetië en Stendersvroeg geeft ’s avonds een Valentijnsfeest. Giel Beelen houdt de ‘faal en pijn nacht’ hier kunnen mensen hun relatie nog op het laatste moment beëindigen.

Radio 538 stuurt luisteraars naar Parijs

Luisteraars van Radio 538 maken op valentijnsdag kans op een reisje naar Parijs. Mensen die na het horen van de zogenaamde ‘Valentijnskus’ hun liefdeswens naar het radiostation sms-en of bellen maken kans op een weekendje naar de Franse hoofdstad. Koppels die tot de winnaars behoren krijgen naast de trip ieder een mobiele telefoon cadeau. In totaal zullen zestien reizen worden weggegeven.

Barry Paf ontvangt in zijn programma iedere avond om 23:50 stelletjes die ooit aan ‘Op de valreep’ hebben meegedaan. In dit radio-item bemiddelt Paf dagelijks tussen geliefden. Hij gaat nu bekijken hoe het is afgelopen met de koppels die in zijn programma zijn verschenen. Op donderdagavond wordt er aan het stel met het meest romantische verhaal een diner voor twee weggegeven.