Home Landelijke radio Kort radionieuws van vrijdag 21 februari

Kort radionieuws van vrijdag 21 februari

Van Diepen zet zich in voor ziekenhuis

Van Diepens Dance Department zal ook dit jaar weer ambassadeur zijn van World DJ Day. Dit liefdigheidsevenement wordt van 19 tot en met 26 april gehouden. Vorig jaar werd voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam ruim € 28.500 opgehaald.

Op de World DJ day worden dj’s over de hele wereld gevraagd hun gages te doneren aan een aantal goede doelen die kinderen helpen.

Henk Westbroek op commentaarpositie

Henk Westbroek is op zondag 23 februari tussen 12.00 en 14.00 uur in Stadion Galgenwaard. Vanaf 13.00 uur wordt hier het duel FC Utrecht – Ajax gespeeld. Hij presenteert zijn radioshow ‘Westbroek live!’ rechtstreeks vanuit het Stadion.

Vanuit een speciaal voor hem afgehuurde skybox begint Westbroek zijn programma met uitgebreide voorbeschouwingen, waarin hij zijn eigen visie geeft op de naderende wedstrijd. Maar ook de aanwezige gasten in het Stadion komen aan het woord. Tijdens de uitzending zal Westbroek zich bovendien tussen de supporters begeven, om de sfeer voor en tijdens de wedstrijd goed weer te kunnen geven.

Tijdens het eerste uur van de wedstrijd neemt Westbroek de rol van sportcommentator aan en doet op zijn eigen wijze verslag van het duel.

Het sportprogramma van Radio M zal na 2 uur aandacht besteden aan de wedstrijd.

Decibel Amsterdam terug

De Amsterdamse radiozender ‘Decibel’ is weer terug via internet. De zender waar dj’s als Jeroen van Inkel en Adam Curry werkten zend voorlopig een non-stop stream uit met hits uit de jaren 80. De is te beluisteren via Decibel.fm