Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 31 maart

Kort radionieuws van maandag 31 maart

Cobus Bosscha wordt 36 jaar

3FM dj Cobus Bosscha is vandaag jarig en gaf vanmiddag een feestje in zijn radioprogramma ‘JaCobus’. Luisteraars mochten hun favoriete plaatje doorgeven aan Cobus die hij bij wijze van cadeautje draaide. Tevens nam de dj het nieuwe sms-nummer 3333 in gebruik. Cobus is 36 jaar geworden.

Spontane veiling bij Henk Westbroek

In het programma ‘Westbroek Live’ is afgelopen zondag een spontane veiling van wedstrijdshirts van FC Utrecht. Het programma werd live uitgezonden vanuit Stadion Galgenwaard. Het stadion stond afgelopen zondag in het teken van het benefiet evenement FC Utrecht Alive and Kicking. Dit werd georganiseerd vanuit FC Utrecht om de club (financieel) te ondersteunen. 8200 toeschouwers kwamen hier op af om de promotiewedstrijd te zien tussen de oud spelers van de Utreg All Stars tegen het huidige FC Utrecht. De opbrengst van de promotiewedstrijd komt volledig ten goede aan de FC Utrecht Voetbalacademie.

Tijdens de uitzending van het programma ‘Westbroek Live’ ontstond er een spontane veiling om de wedstrijdshirts inclusief handtekening van de oud-spelers te bemachtigen. Zo werd er voor de wedstrijdshirts van Michael Molls, John van Loen en Jan Wouters 150,- euro geboden. Het wedstrijdshirt van Erik Willaarts leverde 100 euro op. Ook de hele opbrengst van deze veiling zal gaan naar de FC Utrecht Voetbalacademie.

RTV Oost start sms dienst

RTV Oost is gestart met een eigen sms dienst met de uislagen van het zaterdag- en zondagvoetbal. De Overijsselse regionale omroep RTV Oost doet dit in samenwerking met SMS-provider Sportfan.nl.

Voetballiefhebbers worden kort na afloop van de wedstrijden per SMS op de hoogte gebracht van de uitslagen en standen. Het gaat hierbij om de wedstrijden van de eerste voetbalelftallen in de verschillende klasses van het zaterdag- en zondagvoetbal in het district noordoost.