Home Landelijke radio Kort radionieuws van maandag 29 september

Kort radionieuws van maandag 29 september

BNN organiseert Pump Up the 90’s party

BNN laat de jaren 90 herleven met de eerste editie van de Pump Up the 90’s Party in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Pump Up the 90’s Party is de afsluiter van de 90’s Request week op 3FM en wordt van 20:00 tot 24:00 uur ook live uitgezonden op 3FM. De presentatie is in handen van Ruud de Wild, Eric Corton en Jeroen Kijk in de Vegte.

Tijdens de Pump Up the 90’s Party zullen verschillende artiesten uit de jaren 90 gaan optreden.

Sky Radio geeft 101.000 euro weg

Sky Radio gaat weer 101.000 euro weg geven aan luisteraars én cricketliefhebbers. Deze week kunnen 101 luisteraars van het station toegangskaarten winnen voor het Power Cricket Event in de Amsterdam Arena op vier en vijf oktober. De gelukkig prijswinnaars maken daarnaast beide dagen kans op 101.000 euro.

Tijdens het Power Cricket Event zal de hele cricket wereldtop aanwezig zijn, een ware must voor iedereen die kennis wil maken met deze sport. Ook Sky Radio 101 FM is erbij en heeft in samenwerking met de organisatie van het evenement een grote actie opgezet, getiteld Cricket for Cash. Vak 101 in de Amsterdam Arena is tijdens het evenement voorbehouden voor de 101 Sky Radio luisteraars. Uit deze prijswinnaars worden iedere dag twee personen uitgekozen, die twee pogingen mogen wagen om met een cricketbat een cricketbal tegen het dak van de Arena te slaan. Indien dat lukt, dan gaat de gelukkige winnaar met 101.000 euro naar huis.

Comedy op Radio Decibel

Het Eindhovense Radio Decibel organiseert vanaf 1 oktober de ‘Radio Decibel Comedy Tour’. Diverse theaters uit de regio Groot Eindhoven en Radio Decibel bieden de luisteraars volop de kans op kaarten voor voorstellingen van de beste cabaretiers van dit moment.

Gemiddeld worden zo’n 3 voorstellingen per maand aangeboden met uitzondering van oktober, want als kick-off heeft het station zes voorstellingen te vergeven met als grote klapper de aller laatste kaarten voor ‘Youp van ’t Hek’ op 23 oktober.

De bekendmaking van deze winnaars zal plaatsvinden in het programma van ‘The Nens’ dat elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur wordt uitgezonden.

Singles kunnen date winnen bij City FM

City FM presenteert vanaf vandaag de actie ‘Single and the City’. Elke week staat één deelnemer centraal. Op basis van persoonlijkheid en preferenties selecteren het station vier mogelijke dates.

Alle vier stellen ze zich van maandag tot en met donderdag in de middagshow voor. De deelnemer kiest uiteindelijk aan het eind van de week een van deze vier dates met wie hij of zij naar Eilat afreist. De ex-singles verblijven een week lang in een romantisch hotel. De actie start maandag 29 september en eindigt vrijdag 24 oktober.