Home Landelijke radio Kort radionieuws van donderdag 5 september

Kort radionieuws van donderdag 5 september

Storing start vanavond
Vanavond begint het BNN radio programma Storing weer om 20:00 uur op Radio 1. Aldith Hunkar en Thom Hoffman zijn vandaag te gast bij Jeroen Pauw. Storing zond afgelopen zomer van te voren opgenomen interviews uit met mensen uit de media.

Vanaf aanstaande zondag is Storing ook terug op tv. De komende zondagen houdt Jeroen je op de hoogte van de meest spraakmakende ontwikkelingen in medialand. Columnist Vincent Bijlo geeft ook dit seizoen op geheel eigen wijze commentaar.

De jaren 70 op Radio 10 FM
Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 september staat Radio 10 FM weer in het teken van de jaren 70. De hele week komen de allergrootste seventies hits voorbij. Ook zullen de nieuwsfeiten uit die tijd te horen zijn en op vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur

Het is weer Dik Voormekaar
De Dik Voormekaar show start zaterdag 7 september weer bij de TROS op 3FM. De hele familie is terug van vakantie, en staat weer klaar om flink wat herrie te schoppen op je radio. De Dik Voormekaar makkers André van Duin en Ferry de Groot zenden uit op zaterdagmorgen van 11.30 tot 12.00 uur. Dat is dus het laatste half uurtje van de Gouden Uren.

Atomic Kitten-weekend op Radio 538
Dit weekend is het bij Radio 538 Atomic Kitten-weekend. Zodra je het nummer ‘Tide is high’ hoort bel je met 538 en maken luisteraars kans op een VIP-trip naar Londen om daar met de dames van de populaire popgroep te dineren op 10 september aanstaande.