Home Landelijke radio Kort radionieuws van donderdag 1 mei

Kort radionieuws van donderdag 1 mei

Radio 538 tevreden over Koninginnedag

Radio 538 is tevreden over Koninginnedag. Zeker 250.000 mensen hebben gisteren op het Museumplein het muziekspektakel van Radio 538 en MTV bezocht. Alhoewel Koninginnedag in Amsterdam dit jaar aanzienlijk minder bezoekers heeft getrokken dan in de voorgaande jaren, kwamen er volgens de politie Amsterdam meer bezoekers als voorgaande jaren naar het Museumplein.

De speciale Koninginnedagsite is door 40.000 unieke bezoekers bezocht. Bezoekers waren vooral geïnteresseerd in de line-up van optredende artiesten op het Museumplein en de openbaar vervoerroutes naar Amsterdam.

Di-rect te gast op City FM

De Rockband Di-rect is op 2 mei om 19 uur te gast bij City FM. De Haagse rockers wonnen onlangs een TMF Award voor Beste Rock Nationaal en zijn morgen een uur lang te gast in ‘… and the City’. In het programma heeft een artiest iedere week een uur lang de vrije hand in de City FM studio.

3FM en ID&T radio zenden Tiësto live uit

Radio 3FM ID&T en Tiësto’s zenden het concert op 10 en 11 mei in het Gelredome in Arnhem van dj Tiësto live uit.

Dj Tiësto is live te horen in het Gelredome van 12 uur ’s nachts tot 6 uur ’s morgens. Ook Skin (van Skunk Anansie) en Dinand Woesthoff zullen bij Tiësto op het podium meespelen.