Home Landelijke radio Kort radionieuws van 2 juli 2002

Kort radionieuws van 2 juli 2002

Leef een jaar gratis bijna afgelopen
De Sky Radio actie, ‘Leef een jaar gratis’, is gisteren uiterst succesvol afgesloten. De actie trok de afgelopen weken een record aantal bezoekers. Maar liefst 350.000 luisteraars namen deel aan de actie via e-mail en sms. Uit de grote hoeveelheid inzendingen zijn 10 finalisten geloot, die aanstaande zaterdag 6 juli op de Dam in Amsterdam, de finale zullen spelen.

Muntz beleeft avonturen bij de RVU
Onder de titel Rob Muntz Avonturier komt de programmaker vanaf 1 november met een vijfdelige radiodocurette-serie bij de RVU. In de programma's legt hij enkele hachelijke ondernemingen vast.

Muntz die in 2000 in opspraak kwam toen hij verkleed als Hitler door Wenen marcheerde, verteld over zijn docurettes: ,,Het is een combinatie van onderzoeksjournalistiek en participerende journalistiek, maar met een knipoog, Het past bij de RVU omdat er bepaalde thema's aan de orde komen zoals de jacht op beschermde diersoorten en het gebruik van middelen bij body-builders.'' Volgens een woordvoerder van de RVU was deze omroep geïnterresseerd, omdat het ,,experimenten toestaat''.

Nieuwe Chili Peppers bij 3FM
Het nieuwe album van de Red Hot Chili Peppers "By the way" komt pas 9 juli uit, maar op de website van 3FM kun je alvast iedere dag een andere track horen van dat album.