Home Landelijke radio Kort radionieuws dinsdag

Kort radionieuws dinsdag

Dance Nation bij Baja Radio
Op internetradiostation Baja Radio zal woensdag 17 juli Kim van Dance Nation te gast zijn. Dj Brad zal de zangeres van de groep, die vorig jaar een hit scoorde met ´Sunshine´, tussen 19.00 – 20.00 uur het hemd van het lijf vragen. Daarnaast zal Kim haar favoriete muziek meenemen en kun je vragen stellen aan haar via studio@bajaradio.com

Sky Radio lanceert nieuwe i-mode site
Sky Radio lanceert vandaag een speciale i-mode site. Iedereen die gebruik maakt van de nieuwe dienst, kan er het laatste muzieknieuws lezen en zoeken naar de kabel- en etherfrequenties van Sky Radio in de buurt. Sky is het eerste radiostation waar i-mode gebruikers via hun mobiele toestel heel eenvoudig kunnen meedoen aan acties en prijsvragen.

Ook kunnen i-mode gebruikers opvragen welk nummer er op dat moment op de Radio gedraaid wordt. In de toekomst zal de i-mode site bovendien uitgebreid worden met diverse andere interactieve mogelijkheden. De i-mode gebruikers kunnen gratis inloggen op de site http://skymode.skyradio.nl.

Studio Brussel klimt naar boven
Uit een luisteronderzoek tussen 6 mei en 9 juni blijkt dat Studio Brussel het beter doet dan in het begin van dit jaar. Volgens de nieuwe enquête, die uitgevoerd werd door het bureau TNS-media en vergelijkbaar is met het halfjaarlijkse onderzoek Radioscan, bedraagt het marktaandeel van de jongerenzender 7,5 procent, tegenover 6,2 procent ten tijde van de laatste Radioscan. Dat is een pak hoger dan de 4,8 procent die gemeten werd tijdens het laatste interne onderzoek.