Home Landelijke radio Knallende metal bij Kink FM

Knallende metal bij Kink FM

Kink FM zendt dit hele weekend knallende metal uit in het ‘Aardschokweekend’. Het weekend eindigt zondag om 21:00 uur. Tijdens het weekend zijn overdag concerten, interviews en specials te horen met grote bands als Metallica, Slipknot, Nightwish, Black Sabbath en Fear Factory.

Initiatiefnemer Mike van Rijswijk, uitgever van het metal magazine Aardschok en programmamaker bij Kink FM: “Het Aardschokweekend is absoluut het hardste weekend dat er ooit op de Nederlandse radio is geweest.” Het hele weekend zijn speciale programma’s te horen met onder andere Metal Mike die op zaterdag van 14:00 – 17:00 uur het metal ABC, van AC/DC tot en met Zero Hour, met de luisteraar doorneemt.

In de nachten zijn onder andere programma´s te horen als, Too Drunk To Fuck met Marjolein Hermes waarin punkmetal te horen is, Judith Zuijderhoudt presenteert het programma Vixen met sprookjesmetal, in Herrie met de Heer van Nando Kok is metal van een christelijke signatuur te horen, en vanavond tussen 21:00 en 00:00 uur draait Kink FM voor één keer de mooiste zachte harde van de hardrock, ofwel Betonballads met Arjen Grolleman.