Home Landelijke radio Slam!FM ziet uitkomst onderzoek CvdM met vertrouwen tegemoet

Slam!FM ziet uitkomst onderzoek CvdM met vertrouwen tegemoet

Slam!FM heeft vertrouwen in de uitkomst van het onderzoek dat het Commissariaat voor de Media is gestart. De zender heeft nagevraagd bji het Commissariaat en het Agentschap Telecom of er inderdaad een onderzoek gaande is, nadat er berichten over in de media verschenen.

“Daaruit blijkt dat Agentschap Telecom in maart van dit jaar opdracht heeft gegeven aan het Commissariaat voor de Media tot een onderzoek als follow up van de beslissing van bezwaar van 19 oktober 2005 van Agentschap Telecom. Onderzocht wordt of Slam!FM zich houdt aan de strekking van de beslissing en deze op een goede manier uitvoert. Dit houdt weer verband met het beroep op de beslissing van 19 oktober 2005 bij de Rechtbank Sector Bestuursrecht dat dient in november. Er is dus geen sprake van een ‘nieuw’ onderzoek”, zo laat de zender weten.

Volgens het radiostation wordt er bij de invulling van haar format strak aan de uitspraak van 19 oktober 2005 gehouden en ziet de zender het rapport en het beroep in november met vol vertrouwen tegemoet.