KINK verandert van slogan. Vanaf morgen, 1 september, wordt de kreet ‘No Alternative’ ingeruild voor ‘Alternative Rock Radio’. “De nieuwe pay-off kan niet duidelijker”, zegt programmadirecteur Michiel Veenstra. “KINK is radio voor liefhebbers van alternatieve gitaarmuziek. Luister je graag naar Pearl Jam, Foo Fighters, Royal Blood en Arctic Monkeys, dan is KINK je zender”.

Naast de nieuwe slogan gaat ook de website van KINK op de schop. Het station wil online meer aandacht voor wat er te horen is op het station en een meer geordend overzicht van het belangrijkste nieuws hebben.

KINK 90s Week

Vanaf morgenavond 19:00 uur zendt KINK een week lang uitsluitend alternatieve muziek uit de jaren 90 uit. De KINK 90s Week wordt afgesloten met de 100 meest aangevraagde en hoogst gewaardeerde tracks van de week in de KINK 90s Top 100, die op vrijdag 8 september te horen is. “De jaren 90 zijn bij uitstek het decennium waarin de voor KINK zo kenmerkende Alternative Rock het levenslicht zag”, zegt Michiel. “Bands als Oasis, Blur, Foo Fighters en Pearl Jam hebben in die tijd de blauwdruk geleverd voor het geluid dat bij KINK 24 uur per dag te horen is”.