Home Landelijke radio Kink FM: Peter Overman weg, Bastiaan Nagtegaal nieuw in de nacht

Kink FM: Peter Overman weg, Bastiaan Nagtegaal nieuw in de nacht

Kink FM heeft een aantal kleine wijzigingen gedaan in haar programmering. Enkele themaprogramma’s zijn verschoven en Peter Overman heeft de zender verlaten. Verder is Bastiaan Nagtegaal nieuw in de nacht.

De programma’s ‘Kink In Concert’ en en ‘Blitzkriegpop’ wisselen van plek. Voortaan is Marjolein Hermes met haar punkprogramma aan het begin van de dinsdag te horen om 0:00 uur, Mark van der Molen opent voortaan de woensdag met zijn live-muziek programma.

Peter Overman heeft Kink FM verlaten. Zijn programma ‘Heavy Alternative’, op dinsdag van 22:00 tot 0:00 uur wordt overgenomen door Marjolein Hermes. “We hebben helaas afscheid moeten nemen van Peter Overman. We raken hiermee een van onze meest sympathieke en trouwe medewerkers kwijt,” zo valt te lezen op de website van alternatieve zender

Met ingang van deze week zijn de laatste nonstop uren op de zender verdwenen. Voortaan is van dinsdag tot en met vrijdag tussen 1:00 en 3:00 uur Bastiaan Nagtegaal te horen met het programma ‘Nagtegaal Bij Nacht’.

Vorig artikelRadio 5 zeer tevreden met respons op Week van de Jaren 50
Volgend artikelVeel aandacht voor verkiezingen op Radio 1 en BNR Nieuwsradio