Home Landelijke radio John van den Heuvel crimedeskundige bij Evers Staat Op

John van den Heuvel crimedeskundige bij Evers Staat Op

Misdaadjournalist John van den Heuvel is vanaf 13 maart te horen in het ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’. De crimedeskundige heeft vandaag een contract getekend met Radio 538. Zodra er misdaadnieuws is, onthult Van den Heuvel de spannende details meteen in het radioprogramma van Edwin Evers.

“John zit er altijd bovenop en is vaak als één van de eersten ter plaatse als er een misdrijf is gepleegd. Hij kan dus mooi in ons programma verslag doen”, zo zegt Edwin Evers. John van den Heuvel: “Er gebeurt de laatste tijd ontzettend veel op misdaadgebied, zoals liquidaties en spraakmakende arrestaties van bekende topcriminelen. Daarom vind ik het erg leuk om alle actuele ontwikkelingen in de onderwereld met Edwin en zijn team te bespreken.”

John van den Heuvel (42) werkte als rechercheur bij de CID in Amsterdam voordat hij in 1990 als misdaadverslaggever aan de slag ging bij De Telegraaf. Sindsdien werkt hij daar aan talloze nationale en internationale misdaadreportages. Al sinds de start van ‘RTL Boulevard’ in 2001 is hij als crimedeskundige aan het RTL 4-programma verbonden. Dit voorjaar gaat zijn tv-programma Bureau Misdaad op RTL 5 weer van start.