Home Landelijke radio Jeroen Post krijgt programma op Slam!FM

Jeroen Post krijgt programma op Slam!FM


Jeroen Post krijgt een programma op Slam!FM. Vanaf 3 januari is hij te horen met het nieuwe programma ‘Slam!NL’ op zondagavond tussen 20:00 en 21:00 uur. In het programma wordt gericht op Nederlandse producties. Daarnaast zijn de nieuwste ontwikkelingen in urban, pop en dance te horen. Ook krijgt nieuw talent een belangrijke plek. 

Vanaf januari 2010 gaat Jeroen Post ook op pad met de nieuwe ‘Slam!FM Snowtour’, waarmee hij elke week te vinden is in de populairste wintersportbestemmingen van het Oostenrijkse Tirol ‘Kirchberg’ en ‘Mayrhofen’. Daar zal Jeroen onder andere in de bekende ‘London Pub’ draaien.

Jeroen Post: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe stap en vind het fantastisch dat Slam!FM mij deze kans geeft om me verder te kunnen ontwikkelen als radio presentator.”

“Jeroen is door zijn ervaring en interesse in nieuwe muziek en acts de aangewezen dj om dit programma te presenteren”, aldus algemeen directeur Jacqueline Bierhorst van de radiozender.

Jeroen Post presenteert sinds afgelopen zomer ook een hitlijst op HitRadio. Voor zover bekend blijft hij dat gewoon doen.