Home Landelijke radio Jan Paparazzi side-kick Patrick Kicken op Radio Veronica

Jan Paparazzi side-kick Patrick Kicken op Radio Veronica

Jan Paparazzi wordt vanaf 2 april de side-kick van Patrick Kicken op Radio Veronica. De voormalige side-kick van Robert Jensen zal elke werkdag te horen in ‘Kicken Wordt Wakker’ van 5:00 tot 9:00 uur.

Jan Paparazzi werkte in het verleden al bij Hitradio Veronica en Veronica FM als side-kick van Robert Jensen. Later ging hij mee met Jensen naar Noordzee FM en was hij tot het eind van Jensens radiocarriere te horen in ‘Jensen in de Middag’ op Yorin FM. Jan was ook te zien in de late-night talkshow ‘Jensen!’, hiermee is hij gestopt sinds de winterstop.

“Ik vind het erg leuk om weer met mijn grootste passiebezig te zijn: radio maken. Dat ik bij Radio Veronica onderdeel uit ga maken van de ochtendshow, is een jongensdroom die in vervulling gaat,” aldus Jan Paparazzi.

Patrick Kicken laat in een reactie weten: “Ik ben er van overtuigd dat Jan en ik samen een hoop leuke ochtendshows gaan maken bij Radio Veronica, met vooral véél lol! Hij is een goede aanvulling voor de show en precies wat ik zoek.”

Vorig artikelDiverse dj’s weg bij Radio 10 Gold
Volgend artikelDennis Verheugd naar Radio 10 Gold