Home Landelijke radio Dennis Verheugd naar Radio 10 Gold

Dennis Verheugd naar Radio 10 Gold

Dennis Verheugd maakt de overstap van Radio 538 naar Radio 10 Gold en zal samen met Menno Vroom en Rene Verkerk de dagprogrammering van de zender gaan vullen. RTL Boulevard meldde gisteren dat Dennis Ruyer de overstap zou maken, dit klopt niet.

Joost Berk neemt voorlopig het nachtprogramma van Dennis Verheugd op 538 over, maar hij zal spoedig versterking krijgen. Verheugd blijft wel de 'Powermix' presenteren op vrijdag van 21:00 en 23:00 uur.

Albert Verlinde wist in RTL Boulevard te melden dat naast Menno Vroom, Rene Verkerk en hijzelf alle dj's ontslagen zijn. Met hen is een goede financiële regeling getroffen.

De programmering van Radio 10 Gold ziet er nu op werkdagen als volgt uit:
07:00 – 11:00 uur: Rene Verkerk
11:00 – 15:00 uur: Dennis Verheugd
15:00 – 19:00 uur: Menno Vroom
Op de andere uren zal nonstop muziek worden gedraaid. In het weekend zullen naast eerder genoemde dj's Ronald Snoeijer (programma manager Radio Digitaal) te horen zijn en zal Albert Verlinde 'Entertainment Live' presenteren.

Verder vertelde Talpa Radio-directeur Jan-Willem Brüggenwirth dat Radio 10 Gold iets meer muziek uit de jaren 80 en 90 gaat draaien om een jonger publiek aan te spreken. Ook de vormgeving zal worden aangepast. Desondanks laat Brüggenwirth weten dat er niet veel zal veranderen aan de opzet van de zender.

Lees hier de eerste berichtgeving over het ontslag van de dj's.
Lees hier het bericht over de bezuinigingen.

 

Vorig artikelJan Paparazzi side-kick Patrick Kicken op Radio Veronica
Volgend artikelRadio 5 zeer tevreden met respons op Week van de Jaren 50