Home Landelijke radio Interview met Willem-Alexander in Arbeidsvitaminen

Interview met Willem-Alexander in Arbeidsvitaminen

In de ‘Arbeidsvitaminen’ op 3FM is vanochtend een gesprek te horen dat Gerard Ekdom had met Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander. Dit interview is in het kader van de bewegingscampagne van de Hartstichting, waarvoor de ‘Arbeidsvitaminen’ momenteel op locatie in Athene is.

Het interview met de prins is rond 11.00 uur te horen in de rubriek de Naamplaat. ZKH Prins Willem-Alexander praat met Gerard in diens functie van IOC lid. Het is de eerste keer dat de ZKH op de publieke popzender 3FM te horen zal zijn. De prins spreekt vrijuit over zijn persoonlijke sportbeoefening, zijn verwachtingen van de Nederlandse sporters en de keuze van Athene als locatie voor de Olympische Spelen. Ekdom heeft de prins bovendien naar zijn favoriete muziekgenre en plaat van dit moment gevraagd.

AVRO’s ‘Arbeidsvitaminen’ is in Athene in samenwerking met de Nederlandse Hartstichting. De Hartstichting begint hiermee de campagne rond Hartstocht, het wandelevenement van de Hartstichting op 25 en 26 september. Ook na de Spelen staan Hartstocht en “gezond leven en bewegen” centraal in Arbeidsvitaminen.