Home Landelijke radio Ingrid Perez nieuwe ochtend-dj van Kink FM

Ingrid Perez nieuwe ochtend-dj van Kink FM

Ingrid Perez gaat vanaf 3 januari het programma tussen 07:00 en 09:00 uur presenteren op Kink FM. De 29-jarige Perez begon haar loopbaan bij V-Radio, het station van de Veronica Radioschool. De afgelopen periode werkte ze bij FunX. Haar werk bij dit station werd dit jaar bekroond met de Talent Bitch nominatie voor de Radio Bitches Awards.

"Vroeger bouwde ik, als vrijwilliger, al tenten op bij de grote festivals om erbij te kunnen zijn", aldus Perez. "Ik wilde en wil altijd weten wat er speelt. Ik heb toen ook een try-out gedaan voor de Veronica Radioschool. Ik werd aangenomen en toen is het balletje gaan rollen. Nu ga ik werken bij het station waar de bands worden gedraaid, die je op de festivals tegenkomt. De cirkel is nu zeg maar rond."

Stationmanager Jantien van Tol van Kink FM is blij met de nieuwe aanwinst. "Het is geweldig om Ingrid bij het team te hebben. Ze is een ongelooflijk goede jock met passie voor de muziek van Kink FM. Ingrid in de ochtend van Kink is de leukste manier om de dag te beginnen, van het laatste nieuws op de hoogte te blijven en de beste nieuwe muziek te ontdekken."