Home Landelijke radio Igmar Felicia opvolger Avondploeg op Slam!FM

Igmar Felicia opvolger Avondploeg op Slam!FM

Igmar Felicia is vanaf maandag te horen in de avond op Slam!FM. De dj volgt Daniël Lippens en Ivo van Breukelen op, die de overstap maken naar 538. Het programma gaat 'Bij Igmar' heten en is op maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 0:00 uur te horen. Hij gaat het maken samen met twee sidekicks: Rens Goseling en Joep Schrijvers.

De 23-jarige Felicia komt uit het interne opleidingstraject van 538 en Slam!FM, waar hij een jaar geleden begon. Afgelopen zomer was hij voor het eerst te horen als invaller bij de zender en afgelopen najaar kreeg hij zijn eigen programma in het weekend. Ook was hij afgelopen jaar genomineerd voor de Marconi Award voor Aanstormend Talent.

Rens Goseling (18) werd op zijn dertiende de jongste omroepdirecteur van Nederland bij LLiNK. Hij werkte mee aan een nachtprogramma op Radio 1 en presenteerde een uitzending op Q-music. Het afgelopen jaar zat hij in het opleidingstraject van Crush Radio. De laatste maanden was hij producer van 'De Avondploeg' bij Slam!FM. Joep Schrijvers (18) is student journalistiek en was niet eerder te horen op de radio.

Wat er gaat gebeuren met de weekendprogramma's 'Recharge' en 'Playlist Takeover' die Felicia nu presenteert, heeft Slam!FM niet bekend gemaakt.

Vorig artikelNieuwslezeres Hannelore Zwitserlood bevallen van dochter
Volgend artikelTop 2000 Café zorgt voor recordaantal bezoekers Beeld en Geluid