Igmar Felicia gaat aan de slag bij FunX. De voormalig dj van Radio 538 krijgt er op zondag tussen 16:00 en 19:00 uur een programma. “Ik heb de afgelopen maanden de tijd genomen om na te denken over hoe ik radio zou willen maken en wat ik belangrijk vind in mijn radioshow. FunX gaf me de tijd en ruimte om iets te creëren wat bij mij als radiomaker past”, zegt Igmar in een persbericht.

Het programma van Igmar wordt ‘volledig door de luisteraar bepaald’. “Maar echt alles. De muziek, gasten, onderwerpen en prijzen. Heb je iets nodig, verveel je je of wil je iemand verrassen met een felicitatie van een idool? Igmar gaat het proberen te regelen en vraagt andere luisteraars om mee te helpen. De FunX-luisteraar appt, Igmar regelt het.”

Andere programmering

Ook de middagshow van FunX gaat op de schop. Vanaf aankomende maandag starten Nordin Besseling en Vonneke Bonneke met de nieuwe middagshow ‘Nordin & Vonneke’. Ook begint rapper en FunX-dj Cartiez vanaf morgen met ‘Club Cartiez!’ en is dj Imani Goncalves elke werkdag te horen met haar middagshow ‘Imani’. Op zondagavond is er tussen 19:00 en 21:00 uur volgens FunX volop ruimte voor nieuw Nederlands talent tijdens ‘FunX Talent’, gepresenteerd door Youssef Koukouh.

“We starten het jaar goed met een vernieuwde programmering voor FunX”, zegt Chanelva Rier, zendermanager van FunX. “Als nieuwe zendermanager ben ik nu al trots dat we met onze presentatoren en makers weer zoveel mooie programma’s neerzetten. De programmering laat zien dat we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat niet alleen de beste muziek laten horen, maar dat de FunX-luisteraar daarin altijd centraal staat.”

Igmar

Igmar Felicia was tot het voorjaar van 2022 te horen op Radio 538. Hij noemde de zender na zijn vertrek ‘niet de plek om je te ontplooien’. Voor zijn periode bij 538 was hij jarenlang te horen op Qmusic en daarvoor bij SLAM!.

Foto: NPO FunX