Home Landelijke radio Hans Disch interim-directeur van de OLON

Hans Disch interim-directeur van de OLON


Hans Disch (39) is per 1 augustus benoemd tot interim-directeur van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON). Hij gaat leiding geven aan het strategische veranderingsproces van de lokale omroepsector.

Volgens de OLON is de dynamiek in het medialandschap in het algemeen en binnen de publieke omroep in het bijzonder, groot. "Alle veranderingen in overheidsbeleid, consumentengedrag en technologie betekenen voor lokale omroepen grote kansen én bedreigingen", zo meldt de organisatie. De OLON heeft de ambitie om in deze dynamiek een verdere groei van de maatschappelijke toegevoegde waarde van de lokale publieke media te realiseren.

Martijn Vroom, voorzitter OLON: "We zijn blij dat we samen met Hans Disch daadkrachtig sturing kunnen geven aan dit ingewikkelde veranderproces. Als bestuur zetten we hoog in op de kwaliteit, toegevoegde waarde en innovatie van de sector. Met de nu geformuleerde visie en aanpak die binnenkort aan de leden wordt voorgelegd, zien wij een prachtige toekomst voor lokale publieke media-instellingen in de breedte, naast de klinkende individuele successen die veel omroepen reeds zelf boeken. Onder leiding van Hans Disch zal de OLON dat verder gaan stimuleren, faciliteren en conditioneren, met behoud van de zelfstandigheid, originaliteit, diversiteit en couleur locale, zoals dat kenmerkend is voor onze omroepen."

Vorig artikel3FM-programma That’s Live viert tiende verjaardag
Volgend artikelOorzaak brand zendmast Hoogersmilde deze week bekend