Home Landelijke radio Hanneke Eilander nieuw op Uruzgan.FM en in de nacht op 3FM

Hanneke Eilander nieuw op Uruzgan.FM en in de nacht op 3FM


Hanneke Eilander vervangt Kristel van Eijk in de nacht op 3FM en op Uruzgan.FM. Van Eijk gaat vanaf 4 januari het programma ‘Klaarwakker Kristel’ (BNN) presenteren in de vroege ochtend op 3FM. Het nachtprogramma in de nacht van maandag op dinsdag tussen 01:00 en 04:00 uur wordt overgenomen door Hanneke Eilander.

Eilander (23) is nu actief bij de EO. Daar is ze elke woensdagavond te horen op de EO-internetradiozender Xnoizz. Daarvoor werkte ze nog voor de Lokale Omroep IJsselmonde. “Ik sta te springen om elke dag op de radio te zijn. Ik ga mijn best doen om de luisteraars van Uruzgan.FM en 3FM blij te maken met goede radio. Laat 2010 maar komen!”, aldus Hanneke.

Kristel duikt in haar nieuwe programma ondermeer in de nachtelijke beroepen. Iedere week staat een ander beroep centraal. In de eerste week belt ze iedere nacht met een medewerkster van 112. “Kristel maakt veel te goede radio om maar één nacht per week van te kunnen genieten. We zijn daarom voor de luisteraars en voor Kristel dolblij dat ze voortaan vier dagen per week te horen is”, aldus Arjan Penders, eindredacteur bij BNN.