Home Landelijke radio BNN zendt hoorspel ‘Komt een vrouw bij de dokter’ opnieuw uit

BNN zendt hoorspel ‘Komt een vrouw bij de dokter’ opnieuw uit


Radio 1 zendt volgende week maandag het hoorspel ‘Komt een vrouw bij de dokter’ opnieuw uit, naar het boek van Kluun. Het hoorspel werd 1,5 jaar geleden gemaakt en toen al een keer uitgezonden. Tussen 20:00 en 22:00 uur is het te horen bij BNN. Daardoor komt de uitzending van BNN Today te vervallen.

Sophie Hilbrand speelt Carmen, de zieke vrouw van Stijn in het boek. De rol van Stijn wordt vertolkt door acteur Antonie Kamerling en Georgina Verbaan speelt zijn minnares Roos.

Kluun zegt in een reactie er mee te kunnen leven dat het hoorspel opnieuw wordt uitgezonden, maar vindt het vervelend dat hij daar niet van op de hoogte is gesteld. “BNN had overigens wel het recht om het hoorspel nogmaals uit te zenden, maar had verzuimd mede te delen dat ze het stuk juist nu weer wilden uitzenden”, aldus de schrijver. Daarnaast was er een anderhalf jaar oud commentaar van Kluun in het persbericht gezet waarin hij zegt het een goed idee te vinden dat er een hoorspel is. “Excuses door BNN zijn aangeboden en geaccepteerd. Zaak gesloten”, zegt hij daar nu over.