Home Landelijke radio Gouden Kooi deelneemster haalt uit naar Jeroen van Inkel

Gouden Kooi deelneemster haalt uit naar Jeroen van Inkel

Natasia, deelneemster van het televisieprogramma ‘De Gouden Kooi’ heeft het aanbod van Jeroen van Inkel om het huis te verlaten afgewezen. Ze deed dit vanochtend live op Q-music en haalde hierbij fel uit naar Van Inkel en zijn drugsverleden. De dj boodt de moeder van twee kinderen vrijdag aan om haar inleg van 10.000 euro terug te betalen en een baan te regelen en daarom terug te keren naar huis.

“Ik ga je aanbod afwijzen. Ik vind het heel lief, maar ik heb meer zekerheid in de Villa dan ik heb bij jou. Jij kan me geen baan bieden en wat ik wil bereiken kan ik beter hier,” zo liet Natasia vanochtend in de ochtendshow op Q-music weten. Hieraan voegt ze toe: “Geld is voor mij geen prioriteit. Natasia is het belangrijkste in de Gouden Kooi en zij wil er als een nog betere moeder uitkomen dan ze al is!”

Jeroen van Inkel deed het aanbod vrijdag als bezorgde vader, omdat Natasia twee jonge kinderen voor onbepaalde tijd alleen liet voor het televisieprogramma. Hierop reageert Natasia: “Jij doet je voor als bezorgde papa, toch? Je hebt zoiets van je kinderen zijn ook jouw alles. Maar dan moet je mij eens vertellen, wat is nou erger: een moeder die een perfecte toekomst voor haar kinderen wil en daar ook een stap voor wilt nemen om bij ze weg te gaan en ze een jaar lang bij drie hele goede mama’s en een goede vader achter te laten of een vader die zoiets heb van jongens ik trek het even niet meer, die raakt aan de drugs en de drank en laat zich opsluiten in Londen? Jij hebt je kindjes ook alleen gelaten.”

Jeroen van Inkel reageert daarop dat hij zijn kinderen kon zien en dat hun moeder bij ze was. “Maar dat is bij mij ook zo. De eerstvolgende keer dat je mij had willen helpen kom dan met wat zinnigs en heel mooi aanbod en niet met een soort reclamestunt!”

Van Inkel schrok hoorbaar en het gesprek. “Je vergelijkt appels met peren”, zegt Van Inkel. Hij zegt nog steeds achter zijn actie voor Natasia te staan. Toch eindigt het gesprek ongemakkelijk. “Dag Jeroen”, zegt de bewoonster van de Gouden Kooi vrolijk. Waarna Van Inkel duidelijk laat merken geen sympathie meer voor de bewoonster te hebben.

Vorig artikelCaz!-dj zet cheerleaders in voor Hyves-vrienden
Volgend artikel3FM-dj’s gaan Popduel met elkaar aan