Home Landelijke radio 3FM-dj’s gaan Popduel met elkaar aan

3FM-dj’s gaan Popduel met elkaar aan

Zestien dj’s van Radio 3FM gaan met elkaar het duel aan in het Popduel van dj Paul Rabbering. Hij organiseert volgende week maandag Dj Duel. Onder andere Giel Beelen, Gerard Ekdom, Eric Corton, Eddy Zoey, Dolf Jansen, Sander Lantinga en Claudia de Breij gaan strijden om de eerste plaats.

Het Dj Duel is een variant op het PopDuel, de popquiz van RabRadio die elke werkdag te beluisteren is om circa 15:45 uur op 3FM. En omdat deze een jaar bestaat, vindt RabRadio het tijd om eens te kijken hoe het zit met de popkennis van de 3FM dj’s. Normaal wordt deze quiz gespeeld door de luisteraars van 3FM en mogen ze kiezen om door te gaan of te stoppen na het spel. De dj’s krijgen deze keuze niet; de winnaar gaat automatisch door naar de volgende ronde.

Vanaf maandag 23 oktober tot en met vrijdag 10 november zijn de duels dagelijks te horen. Er worden acht ronden gespeeld, waarna de kwart finale plaats zal vinden. Vervolgens is er een halve finale en de finale op vrijdag 10 november.

Om de verdeling zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, zal op vrijdag 20 oktober in RabRadio de indeling bekend worden gemaakt. De 16 namen van dj’s gaan in een grote bak. Er worden er steeds twee uit gehaald die vanaf maandag 23 oktober tegen elkaar hun eerste ronde (1/8ste finale) gaan spelen.

Vorig artikelGouden Kooi deelneemster haalt uit naar Jeroen van Inkel
Volgend artikelSales Manager Peter Mulder verlaat Radio 538