Home Landelijke radio Gijs Staverman stopt zijn middagprogramma op Yorin FM

Gijs Staverman stopt zijn middagprogramma op Yorin FM

Dj Gijs Staverman is vanaf maandag 15 september niet meer te horen in het YorinFM-programma ‘Gijs en Wout in de middag’. Dat meldt de Telegraaf vanmorgen. Gijs Staverman maakte samen met Wouter van der Goes dagelijks het radioprogramma, dat van 16:00 tot 19:00 uur wordt uitgezonden.

Gijs Staverman kon zijn tv-werk niet meer combineren met radio. Gijs presenteert samen met Floortje Dessing het tv-programma ‘Hoe voelt het om…’ en hij doet vier nieuwe afleveringen van ‘Meer Typisch Negentig’ op Yorin.

De Telegraaf meldt dat Wouter de show vanaf nu alleen zal presenteren. Mike Eland, producer van de show: “Eigenlijk verandert er niet zoveel. De formule van de show blijft helemaal hetzelfde, alleen doet Wouter het nu solo. En ook daar zijn we al enigszins aan gewend, want Gijs was de laatste weken al zoveel weg voor zijn televisiewerk.”

Een woerdvoerster van Yorin FM benadrukt dat Gijs niet is weg gegaan vanwege de luistercijfers en dat hij ook niet helemaal weg is bij het hitstation. “We zijn aan het kijken of we Gijs in het weekend kunnen inzetten, maar daar is nog niets concreets over bekend.” (Sterrenbeurs / RadioFreak)