Home Landelijke radio Radio Veronica Giel Beelen in publiciteit door rel met Tim Knol

Giel Beelen in publiciteit door rel met Tim Knol

Giel Beelen is op social media het gesprek van de dag. De dj regelde een stripper die een optreden van Tim Knol in zijn ochtendshow op Radio Veronica verstoorde. Het incident kon vervolgens rekenen op een heleboel boze, maar ook positieve reacties op social media.

De stunt van Beelen doet denken aan het incident met Maan eind vorig jaar. Toen liet 538-dj Frank Dane de zangeres schrikken door een streaker op haar af te sturen tijdens haar optreden, een actie die op weinig sympathie kon rekenenen. Tim Knol reageerde destijds woedend op Twitter, wat nu voor Beelen reden was om  zijn optreden op eenzelfde wijze te verstoren.

“Ik heb écht even getwijfeld om hem uit te nodigen. Ik ben heel blij dat hij toegaf dat hij destijds te snel geoordeeld had over wat er met Maan en Frank gebeurde. Dat is een geluid dat ik heel erg weinig hoor”, zegt Giel Beelen tegen het AD. Hij doelt daarmee op het feit dat er al een heleboel kleinere incidenten, een soort plagerijtjes over en weer, tussen Frank Dane en Maan aan het incident met de streaker vooraf waren gegaan.

“Ik heb toen mijn mond gehouden, maar nu? Frank stuurde me een hartje vandaag. Ik vind het wel sneu voor hem en voor Maan dat al die shit weer wordt opgerakeld nu, maar ik denk dat heel veel mensen niet weten hoe het is gegaan”, aldus de dj.

Tim Knol reageerde in de uitzending woedend op de stripper, maar volgens Beelen hebben de twee het achteraf uitgepraat.

Foto: Michel Schnater | VARA