Home Landelijke radio Gerard Ekdom dit jaar niet in Glazen Huis

Gerard Ekdom dit jaar niet in Glazen Huis

Gerard Ekdom zal dit jaar geen intrek nemen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Hij zat de afgelopen vier jaar in het huis en neemt dit jaar een beetje rust. Twee jaar geleden deed de andere "vaste bewoners", Giel Beelen hetzelfde.

Ekdom gaat wel op een andere manier geld ophalen voor de strijd tegen diarree. De dj opent tijdens de actieweek een eigen eetcafé in de buurt van het Glazen Huis in Leeuwarden. "Denk aan lekker eten en een goed feestje met lekkere muziek in de avond. Stoelen en tafels aan de kant en voetjes van de vloer", aldus 3FM. De zender zoekt nog wel een eetcafé dat wil meewerken aan de actie.

Welke drie dj's er wel in het Glazen Huis komen te zitten maakt 3FM later bekend. 3FM Serious Request loopt van 18 tot en met 24 december en het huis staat dus in Leeuwarden. Onder het motto 'Let's clean this shit up!' haalt de zender samen met het Rode Kruis geld op voor kinderen die sterven aan diarree.

Het themanummer van dit jaar zal worden gemaakt door Racoon en heet 'Shoes of Lighting'. Eerdere jaren maakten Novastar, Rigby, Bløf, Ilse DeLange en Laura Jansen en Tom Chaplin het themanummer.

Vorig artikelMedia Park biedt excuses aan voor stroomstoring bij publieke omroep
Volgend artikelDocumentaire over 25 jaar Spijkers met Koppen