Home Landelijke radio Froukje de Both 2 jaar langer bij 538

Froukje de Both 2 jaar langer bij 538

Froukje de Both blijft twee jaar langer bij Radio 538, ze heeft vandaag haar contract verlengd. Froukje is sinds 2002 actief bij 538 en presenteert samen met Niels Hoogland iedere vrijdagavond een programma.

Radio 538 heeft de laatste tijd veel dj’s voor lange tijd aan haar gebonden. Eerder verlengde Jeroen Nieuwenhuize, Dennis Ruyer, Niels Hoogland, Tim Klijn, Barry Paf, Lindo Duvall en Wessel van Diepen hun contract bij Radio 538. Ook trok het station Ruud de Wild aan om Jeroen van Inkel te vervangen.

Program Director en DJ Niels Hoogland: “Froukje vertelde me laatst nog dat ze op vrijdagavond het meeste lacht van de hele week. Regelmatig rijdt ze na ‘Niels & Froukje’ met kramp in haar kaken van het lachen naar huis. Zelf heb ik net zoveel plezier in onze samenwerking. Froukje is spontaan, zegt wat ze denkt en kan heel goed tegen een geintje. Uit de luistercijfers en uit de vele reacties die ze oproept, blijkt hoe populair zij is. Daarom ben ik heel blij dat we nog minstens twee jaar samen het weekend mogen inluiden.”

Froukje de Both: “Ik ben echt besmet met het radiovirus in de twee jaar dat ik bij Radio 538 werk. Ik leer erg veel van Niels Hoogland. Daarnaast is de samenwerking met Niels en Jelte top en die gezelligheid hoor je hopelijk ook op de radio. Ik ben zeer vereerd met het vertrouwen wat 538 uitspreekt met dit nieuwe contract!”