Home Landelijke radio Frank Dane van 538 naar weekend 3FM

Frank Dane van 538 naar weekend 3FM

Frank Dane maakt per 1 augustus de overstap van Radio 538 naar 3FM. Dane gaat vanaf 4 september voor BNN de ochtendshow doen in het weekend tussen 07:00 en 10:00 uur. Vandaag is hij voor het laatst te horen op Radio 538.

Dane vervangt bij 3FM Domien Verschuuren die een andere plek in de programmering krijgt. 3FM wil hierover nog geen details geven.

Volgende maand begint Frank Dane al bij 3FM. Hij presenteert vanaf 16 augustus twee weken lang de middagshow, omdat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vakantie hebben.

"Een ochtendshow maken in het weekend van 3FM voor de leukste omroep van Nederland: BNN. Wauw!", zo reageert Dane. "Ik denk dat het een fantastisch avontuur gaat worden!"

Marc Adriani, adjunct-directeur BNN: "Eindelijk kan BNN de vruchten plukken van de enorme groei die we bij de laatste ledentelling voor elkaar hebben gebokst. Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Wie wil er in het weekend nou niet wakker worden met Frank Dane? Ik ga mijn wekker zetten!"

Zendermanager 3FM Wilbert Mutsaers is ook tevreden. "3FM is vereerd met de komst van Frank Dane. Een inventieve radiomaker, een persoonlijkheid die zich op 3FM naar mijn vaste overtuiging verder zal gaan ontwikkelen en goed binnen het huidige team past. Ik kijk nu al uit naar de eerste uitzending van Frank op 3FM!"

Frank Dane is de broer van Robert Jensen is momenteel in de middag te horen op Radio 538. Hij begon hier zijn landelijke carriere en werkte tussendoor voor Yorin FM en Slam!FM.