Home Landelijke radio Frank Dane en Mark Labrand naar Slam!FM

Frank Dane en Mark Labrand naar Slam!FM

Frank Dane en Mark Labrand stappen over van Yorin FM naar Slam!FM. Frank Dane gaat daar vanaf 3 april de ochtendshow voor zijn rekening nemen, Mark wordt presentator van de middagshow.

Zowel Slam!FM als Yorin FM zijn op dit moment bezig met het aanpassen van hun programmering en format. Slam!FM start in april met een nieuwe programmering en een breder muziekformat, eerder werden de contracten van Jente Kater en Rob Spijker niet verlengd. Wat er gaat gebeuren met Yorin FM is nog niet bekend.

Mental Theo, die nu de middagshow presenteert op Slam!FM, verhuist naar het weekend. Hij wil zich meer gaan bezig houden met zijn televisiewerk en zal daarom elke zaterdag en zondag van 18:00 tot 21:00 uur te horen zijn.

Jacqueline Bierhorst, algemeen directeur van Slam!FM: “Het is geweldig dat Frank Dane en Mark Labrand binnenkort te horen zullen zijn bij SlamFM. Slam!FM wil zich ontwikkelen tot het jongerenplatform van Nederland. Frank en Mark zijn jong, gevat, origineel en klaar om op de belangrijkste luisteruren van de dag een nieuwe toon te zetten in Nederland. Met hun komst, het aanscherpen van het muziekbeleid en straks een nieuw jinglepakket wordt Slam!FM nog meer het ‘New Music Station’ van jong Nederland.”