Home Landelijke radio Evers Staat Op wint Gouden RadioRing 2006

Evers Staat Op wint Gouden RadioRing 2006

Het ochtendprogramma Evers Staat Op van Radio 538 is winnaar geworden van de Gouden RadioRing 2006. Edwin Evers en zijn team namen zojuist in het AKN-gebouw in Hilversum de prijs in ontvangst uit de handen van tv-presentator Robert ten Brink.

Het publiek kon de laatste twee dagen stemmen wie de winnaar moest worden. “Dit is echt de ultieme bevestiging waarom we zo vroeg opstaan iedere dag”, zo zei sidekick Rick Romijn. “Ik vond het zo spannend”, voegt Evers eraan toe.

Radio 3FM heeft het Gouden Radio-Oortje voor beste radio-evenement gewonnen. ‘3FM Serious Request – Huis op de Neude (3FM)’ werd rond de kerst uitgezonden. Nieuwslezer Arend Langenberg reikte de prijs uit. Het Radio-Oortje is onderdeel van de Gouden RadioRing. Ook Evers staat op vanuit de woonkamer van Frans Bauer (Radio 538) en de Top 2000 (Radio 2) waren genomineerd.

Zendercoördinator Florent Luyckx van Radio 3FM nam de prijs in ontvangst. “Ik had het niet verwacht. Ik dacht dat wij het groentje waren tussen de genomineerden.”

De Zilveren Radioster voor radiovrouw van het jaar ging naar Claudia de Breij, dj bij Radio 3FM. Radio-directeur Dave Kentie gaf de prijs aan de radiovrouw. “Hij lijkt op iets dat ontploft is. Maar ik wil god, mijn moeder, 3FM en de VARA bedanken”, zo zei De Breij.

Edwin Evers, dj bij Radio 538, won de Zilveren Radioster voor radioman van het jaar. Hij kreeg de prijs uit handen van Ronald de Boer.