Home Landelijke radio Radio 538 ‘Evers Staat Op’ vanuit de efteling voor opening ‘Symbolica’

‘Evers Staat Op’ vanuit de efteling voor opening ‘Symbolica’

Edwin Evers maakt morgen zijn ochtendshow ‘Evers Staat Op’ vanuit de Efteling. Hij doet dit in verband met de opening van de nieuwste atractie ‘Symbolica’. Samen met 100 luisteraars maakt het team van de ochtendshow als één van de eerste een rit in de nieuwe darkride van de Efteling.

Voor de ochtendhsow is een studio neergezet met uitzicht op de attractie. Daarnaast is ook DI-RECT te gast en treden zij live op. Edwin Evers: “Te gek dat onze luisteraars als één van de allereersten de attractie mogen beleven. De Efteling is een magische locatie om radio te maken!”

Symbolica

De nieuwe attractie gaat zaterdag officieel open. De overdekte familie-attractie is volgens de Efteling een wonderlijk paleis waar niets is wat het lijkt. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken om op audiëntie te gaan bij de Koning. De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum en staat middenin het park.