Home Landelijke radio Eva Koreman nieuwe sidekick Jeroen van Inkel op Q-music

Eva Koreman nieuwe sidekick Jeroen van Inkel op Q-music

Eva Koreman vervangt Patricia van Liemt definitief als sidekick van Jeroen van Inkel op Q-music. De reden is dat Van Liemt met haar gezin emigreert. Eva Koreman was dit voorjaar ook al te horen als sidekick van Van Inkel, omdat Patricia van Liemt met zwangerschapsverlof was.

Naast haar baan als sidekick gaat Eva Koreman ook een soloprogramma presenteren op vrijdagavond tussen 21:00 en 0:00 uur. Koreman, die afkomstig is uit het interne opleidingstraject van Q-music, maakte tot vandaag programma's in het weekend en de nacht.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: "De keuze voor Eva was, voor ons als programmateam, vrij logisch. Q-music is 3 jaar geleden gestart met Q-college, waarbij we talenten opleiden en een plek geven in de programmering. Eva begon destijds in het talententeam en heeft zich inmiddels bewezen in de nacht. Met haar authentieke manier van presenteren en eerlijke en vrolijke benadering past zij perfect in het programma van Van Inkel, waar het draait om 'energie geven in de middag'. Er is een natuurlijke klik tussen Eva en Jeroen. We hebben daarom vertrouwen in de nieuwe rol van Eva als sidekick bij Van Inkel."

Vorig artikelIsabelle Brinkman krijgt programma op Radio West
Volgend artikel‘Come Together’ nieuwe slogan Radio 2