Home Landelijke radio Erwin Peters neemt ‘Nummer 1 Show’ over van Michael Pilarczyk

Erwin Peters neemt ‘Nummer 1 Show’ over van Michael Pilarczyk

Erwin Peters zal vanaf dit weekend iedere zaterdag en zondag tussen 12.00 uur en 15.00 uur de ‘Nummer 1 Show’ presenteren bij Radio Veronica. Hij neemt het programma over van Michael Pilarczyk die het radioprogramma niet meer kon combineren met zijn andere werkzaamheden.

Erwin begon zijn carierre bij lokale radiostations als Keizerstad in Nijmegen en kwam later terecht bij Veronica FM en later Yorin FM. Sinds september presenteert Erwin Peters in de nacht van vrijdag op zaterdag en in de nacht van zondag op maandag ‘Oh Wat Een Nacht’ op Radio Veronica. Daar komt nu dus de presentatie van de ‘Nummer 1 Show’ bij.

Erwin Peters over zijn nieuwe programma: “Ik heb ontzettend veel zin om de ‘Nummer 1 Show’ te gaan doen in het weekend. Het programma is een en al herkenbaarheid omdat er alleen maar nummer 1 hits gedraaid worden en daar heb ik wel wat mee. We gaan knallen!”

Michael Pilarczyk werkte vorig jaar nog bij Yorin FM. Ook bij dit station stopte hij met zijn programma doordat hij het te druk kreeg met andere werkzaamheden.