Home Landelijke radio Kerstboom Noordzee FM valt tegen

Kerstboom Noordzee FM valt tegen

De kerstboom die Noordzee FM op de dam heeft geplaatst en die vanmiddag om 17:00 uur officiële zal worden ontstoken valt qua uiterlijk erg tegen. Het station is vandaag bezig om de feestelijke ontsteking van de verlichting in de boom doorgang te laten vinden.

“Deze boom verdient absoluut geen schoonheidsprijs. De door ons geselecteerde boom is helaas tijdens het omzagen gebroken waarna deze boom op transport is gegaan. Het behoeft geen toelichting dat wij het zelf buitengewoon spijtig vinden dat het zo gelopen is. Maar we stellen alles in het werk om er vanavond om 17.00 uur een spektakel van te maken. We gaan hierin zelfs een stap verder. Om de Amsterdamse bevolking nog meer een kerstgevoel te geven delen wij, namens Noordzee en Hornbach, vanavond vanaf 17.00 uur honderden gratis kerstbomen uit op de Dam,” zo meldt een woordvoerder van de zender.

Noordzee FM mag overigens geen reclame ophangen in de boom. Dit heeft bestuur van het stadsdeel Centrum besloten, zo meldt het Parool. De officiële ontsteking van de boom vindt vanmiddag om 17:00 uur plaats door Winston Gerschtanowitz. Aansluitend, om 17:15 uur, is er een optreden van Maud.