Home Landelijke radio Erik-Jan Rosendahl keert radiowereld de rug toe

Erik-Jan Rosendahl keert radiowereld de rug toe

Erik-Jan Rosendahl keert hoogstwaarschijnlijk niet meer terug in de radiowereld. “Ik ga terug het bedrijfsleven in”, zo vertelt de voormalige side-kick van Rick van Velthuysen aan RadioFreak.nl.

Afgelopen zomer besloot Radio 538 dat Erik-Jan Rosendahl niet langer mee mocht werken aan het nachtprogramma ‘MiddenInDeNachtRick’. Hierop begonnen luisteraars actie te voeren. Met spandoeken doken ze regelmatig op in Hilversum en ook bij de uitreiking van de Gouden Radioring (zie foto), waar het nachtprogramma kans op maakte, stonden actievoerders voor de deur. “Ze gaan maar door met hun acties. Ik weet niet wat ze gebruiken, maar waarschijnlijk is het het hetzelfde als wat ik gebruik”, aldus Rosendahl.

Rick van Velthuysen vindt de acties hartverwarmend. “Die gasten werken volledig uit eigen iniatief en ik vind het alleen maar fantastisch. Ik lach me regelmatig mijn lul uit mijn broek als die gasten weer een levensgroot spandoek hebben opgehangen aan het hek van het Mediapark”, aldus de dj.

Dat Erik-Jan Rosendahl niet meer terugkomt bij Radio 538, ondanks alle actievoerders, is zeker. Een baan krijgen bij een andere radiozender ziet hij ook niet zo gauw gebeuren. “Als ze verstandig zijn hebben ze geen interesse in me”, aldus Erik-Jan. Overigens is het niet de eerste keer dat hij de radio verlaat. In 1999 ging hij ook al het bedrijfsleven in om jaren later weer terug te keren bij ‘MiddenInDeNachtRick’.

Vorig artikelAndré Hazes actie van 100%NL onder druk gestopt
Volgend artikelRadio 538 meest beluisterd via internet