Erik-Jan Rosendahl verwacht dat na dit jaar zijn contract bij SLAM! niet verlengd wordt. “Ik denk dat dit het laatste jaar is. Zou het nog een jaar verlengd worden, ook prima, maar ik denk dat het op een gegeven moment klaar zou moeten zijn”, zegt hij in de podcast ‘De Broadcast’.

Erik-Jan maakt samen met Daniël Lippens en Julia Maan in de avonduren ‘Het Avondcircus’ op SLAM. Het eerste jaar liep de show volgens Erik-Jan nog niet echt. “En toch werd m’n contract verlengd. Ik vond dat heel raar en dacht: waarom doen ze dat toch? Als ik hier programmadirecteur bij SLAM zou zijn geweest, dan had ik twee keer hebben bedacht of ik zo’n ouwe lul zou willen hebben.”

Luistercijfers

Toch gaat het goed met de luistercijfers van de jongerenzender, zegt Erik-Jan. “Die gaan lekker. We hebben goede uitschieters gehad. Ik ben geen cijfernerd, maar als je lekker scoort, is er ook meer rust vanaf ‘boven’. Je hoeft minder gestuurd te worden.”

Of de jock na zijn periode bij SLAM nog ergens anders radio gaat maken, weet hij niet. “Dat wordt even kijken. Ik heb geen ambitie, maar ik kijk wat er op m’n pad komt.”

Foto: SLAM!