Home Landelijke radio Erik de Zwart voert direct wijzigingen bij Radio Veronica door

Erik de Zwart voert direct wijzigingen bij Radio Veronica door

Radio Veronica heeft direct na de benoeming van Erik de Zwart als Station Director een nieuwe formatwijziging ingezet. Voortaan draait de zender weer meer muziek uit de 80's en 90's, zoals in het verleden ook al het geval was. Daarnaast is de slogan 'Niet stil te krijgen', die twee maanden geleden werd ingevoerd alweer vervangen. De nieuwe slogan luidt 'De hits van je leven'.

Niels Hoogland, die tot vrijdag verantwoordelijk was voor het radiostation, voerde het afgelopen jaar veel wijzigingen door. Exact een jaar geleden werd de programmering omgegooid. Ook het muziekformat werd jonger en deze zomer werd Rob van Someren ontslagen en vervangen door Jeroen van Inkel.

En nu voert Hooglands opvolger Erik de Zwart dus direct weer wijzigingen door. "We gaan weer doen waar we goed in zijn: Muziek draaien uit de eighties en ninetieswaar de luisteraars goede herinneringen aan hebben", zei hij gisteren in NRC.

Eerder gingen er geruchten dat na Rob van Someren ook Rick van Velthuysen zou moeten stoppen met zijn programma. Dat lijkt door de komst van De Zwart van de baan te zijn.