Eric Corton keert in 2021 terug op de radio bij KINK, waar hij programma’s in het weekend gaat maken. Samen met Michiel Veenstra presenteert Eric op vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 ‘Vrijdag Corvee’, op zaterdag en zondag zal hij te horen zijn tussen 12:00 en 14:00 uur met ‘Corton op KINK’.

“Ik heb het gewoon gemist”, zegt Eric over z’n terugkeer op de radio. “Radio met bijzondere bandjes, spannende songs, ongelooflijke ontroering en natuurlijk de heerlijke harde herrie waar ik zo van hou. Bij KINK mag ik dat allemaal weer gaan draaien en ik kan niet wachten.”

Programma’s op 3FM

Eric Corton presenteerde voor 3FM jarenlang programma’s als ‘3voor12 Radio’ en ‘That’s Live’. Ook was hij de vaste stem van de zender. Na zijn periode bij 3FM, presenteerde Eric op NPO Radio 1 ‘De Nieuws BV’. Naast dj, is Eric ook presentator van veel muziekgerelateerde televisieprogramma’s zoals Pinkpop.

De komst van Eric is onderdeel van de nieuwe programmering op KINK, waarbij nieuw op werkdagen tussen 13:00 en 16:00 uur Stefan Koren te horen is met ‘KINK Workflow’. Jasper Leijdens presenteert elke maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 22:00 uur zijn nieuwe programma ‘KINK in Touch’.

Nieuw in het weekend zijn onder meer de DJ’s Jim Vorwald, Elwin van Gestel en Metha de Vos.

Foto: Jessie Kamp