Home Landelijke radio Eric Corton stopt met 3VOOR12 Radio op 3FM

Eric Corton stopt met 3VOOR12 Radio op 3FM


Eric Corton stopt als presentator van het programma '3VOOR12 Radio' op 3FM. Hij blijft wel te horen als presentator van 'That's Live' op zaterdag en als stationvoice, maar verlaat de VPRO over een maand.

 

De dj stopt met het programma om privé-redenen "Ik stop ermee omdat ik, ondanks het feit dat het programma me heel dierbaar is en ik eigenlijk nog best vol zit met plannen, niet meer vier avonden per week van huis wil zijn. Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik dat niet meer kan. Ik mis teveel van mijn gezin, mijn schoolgaande kinderen, van mijn vriendenkring en van mijn nachtrust, en dat breekt me op. En na wat pogingen om mijn werkzaamheden anders in te delen, kom ik toch tot deze beslissing", zegt hij in een brief.

 

Corton presenteerde sinds 1 januari 2008 '3VOOR12 Radio'. Hij volgde destijds Dennis Weening op om van maandag t/m donderdag tussen 22:00 en 1:00 uur het late night radioprogramma te maken. De VPRO weet nog niet wie Corton op gaat volgen. De omroep zoekt momenteel naar een nieuwe presentator.