Home Landelijke radio Elles de Bruin voor Omroep Max op Radio 1

Elles de Bruin voor Omroep Max op Radio 1


Elles de Bruin is vanaf mei voor Omroep MAX op Radio 1 te horen. Ze neemt de woensdag uitzending van het programma Twee Dingen voor haar rekening. Sinds 2007 presenteert ze al consumentenprogramma's voor de omroep.

"MAX heeft als omroep inmiddels een stevige basis in Hilversum en die zal alleen nog maar sterker worden. Daar draag ik graag aan bij. En dat ik bij MAX zowel radio- en televisieprogramma's kan presenteren, is 'the best of both worlds' en daar ben ik heel blij mee." Aldus De Bruin over haar nieuwe plannen. Momenteel werkt ze voor de VPRO waar ze op Radio 1 Villa VPRO presenteert. Hier zal ze vanaf volgende maand mee stoppen.

MAX-directeur Jan Slagter: "Elles de Bruin is een journaliste in hart en nieren. Met de Radio 1-programma’s die zij tot op heden gepresenteerd heeft, heeft zij bewezen ook een ijzersterke radiopresentatrice te zijn. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Elles ons met haar scherpe en kritische invalshoek op Radio 1 komt versterken en dat zij vanaf mei exclusief voor MAX werkt."

In het MAX-programma Twee Dingen op Radio 1 staan twee dingen centraal, twee actuele onderwerpen die het gesprek van de dag bepalen.

Vorig artikelEric Corton stopt met 3VOOR12 Radio op 3FM
Volgend artikelRick Romijn: ‘Mannen zijn betere dj’s dan vrouwen’