Home Landelijke radio eLine volgt Timur op 3FM op

eLine volgt Timur op 3FM op

eLine la Croix zal vanaf 14 juni Timur Perlin opvolgen op 3FM. Met haar programma ‘AdreneLine’ zal ze tot september op maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur te horen zijn op de zender. eLine maakt sinds afgelopen zomer een nachtprogramma bij de NPS op het publieke popstation.

eLine is één van de jonge talenten in het eigen opleidingsproject van 3FM. Net als Coen Swijnenberg mag ze zich na nog geen jaar in de nacht op 3FM waarmaken in de avond. In het nieuwe programma is vooral muziek te horen. Ook verschillende subculturen, lifestyles en uitzonderlijke vormen van sport komen aan bod in de dagelijkse uitzendingen. Zo wordt er een zogenoemde ‘mini-ramp’ in de studio neergezet, om een skate-demonstratie te geven.

Onderdeel van het nieuwe programma is ook ‘radio-dating’, een nieuw concept binnen de publieke omroep. Dat kan met een beetje geluk leiden tot een ‘coole date’ via 3FM.

eLine is blij met haar overstap van de nacht naar de avond: “Vette shit. Elke dag radio maken is natuurlijk te gek. Tegen alle radioluisteraars wil ik zeggen: zorg dat je erbij bent.”

Update:
De NPS heeft donderdag laten weten dat het om een tijdelijk programma gaat dat uitgezonden zal worden tot september. In september krijgt 3FM een nieuwe programmering en het is nog niet bekend of eLine ook dan in de avond zit bij 3FM. Een woordvoerder laat weten dat ze zich daar nog voor moeten inschrijven.