Home Landelijke radio Edwin Diergaarde voice-over ‘Ik Vertrek’; terugkeer bij Radio 2 blijft uit

Edwin Diergaarde voice-over ‘Ik Vertrek’; terugkeer bij Radio 2 blijft uit

Edwin Diergaarde is ook in het nieuwe seizoen voice-over van het populaire tv-programma ‘Ik Vertrek’. Diergaarde, die tegenwoordig iedere werkdag op Radio 10 te horen is, benadrukt dat er verder geen radiowerk op de planning staat bij AVROTROS/Radio 2. “Ik heb het enorm naar m’n zin bij Radio 10”, aldus de dj.

Diergaarde verzorgde jarenlang de voice-over van het AVROTROS-programma, maar Daniël Dekker nam die taak in het najaar van 2014 van hem over. In het voorgaande tv-seizoen en het seizoen ’10 Jaar Ik Vertrek’ was Diergaarde ook weer te horen als voice-over. “AVROTROS heeft me gevraagd of ik de voice-over van het programma weer wil doen”, aldus de Radio 10-dj.

Diergaarde was tot het najaar van 2014 te horen op NPO Radio 2. Zo presenteerde hij op zaterdagavond van 22:00 uur tot middernacht ‘The Best Of Tonight’ en was hij vaste vervanger van ‘De Gouden Uren’. Door ziekteverlof en een aflopend contact, nam Diergaarde in juni 2015 afscheid van AVROTROS.

Vorig artikelRadio Veronica draait zes uur lang louter vinyl vanuit Utrecht
Volgend artikel13.000 handtekeningen tegen fillers onder nieuws en verkeer