Home Landelijke radio Edwin Diergaarde voice-over ‘Ik Vertrek’; terugkeer bij Radio 2 blijft uit

Edwin Diergaarde voice-over ‘Ik Vertrek’; terugkeer bij Radio 2 blijft uit

Edwin Diergaarde is ook in het nieuwe seizoen voice-over van het populaire tv-programma ‘Ik Vertrek’. Diergaarde, die tegenwoordig iedere werkdag op Radio 10 te horen is, benadrukt dat er verder geen radiowerk op de planning staat bij AVROTROS/Radio 2. “Ik heb het enorm naar m’n zin bij Radio 10”, aldus de dj.

Diergaarde verzorgde jarenlang de voice-over van het AVROTROS-programma, maar Daniël Dekker nam die taak in het najaar van 2014 van hem over. In het voorgaande tv-seizoen en het seizoen ’10 Jaar Ik Vertrek’ was Diergaarde ook weer te horen als voice-over. “AVROTROS heeft me gevraagd of ik de voice-over van het programma weer wil doen”, aldus de Radio 10-dj.

Diergaarde was tot het najaar van 2014 te horen op NPO Radio 2. Zo presenteerde hij op zaterdagavond van 22:00 uur tot middernacht ‘The Best Of Tonight’ en was hij vaste vervanger van ‘De Gouden Uren’. Door ziekteverlof en een aflopend contact, nam Diergaarde in juni 2015 afscheid van AVROTROS.